![Salsa bearnesa Salsa bearnesa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/107547DC-1405-4A38-BC4B-1A938599A3BC/Derivates/F1605C66-B4A4-4AE2-9FAB-40889A336100.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 325 g
- Calorieën
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 176.7 g
- Verzadigd vet
- 108 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 2383.3 mg
Alternatieve recepten
Coulis de fruta
10 min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Mousse de frutos rojos
5h
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Salsa vizcaína
40 Min
Salsa holandesa
15 Min
Dip de queso con rabanitos
5min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Roux
10 min
Pak choi salteado
10 min
Tortitas de patata
45 Min
Crema de tomate
30 Min