Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 325 g
- Calorieën
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 176.7 g
- Verzadigd vet
- 108 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 2383.3 mg
Alternatieve recepten
Salsa vizcaína
40min
Aliño de naranja y curry
10min
Vinagreta de mostaza y eneldo
5 Min
Roux
10min
Mayonesa
5 Min
Salsa holandesa
15min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10min
Cassata siciliana
6 Std. 30 Min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 Min
Aliño con vinagre balsámico
10min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min