Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 325 g
- Calorieën
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 176.7 g
- Verzadigd vet
- 108 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 2383.3 mg
Alternatieve recepten
Foie de pato
33 Std.
Risotto
30 Min
Salsa verde
20min
Pechuga de pavo rellena
45 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Salsa vizcaína
40 Min
Mousse de frutos rojos
5 Std.
Salsa holandesa
15min
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 Min
Aliño con vinagre balsámico
10min
Aliño de naranja y curry
10min