![Aurora Sauce (Tomaten-Béchamel) Aurora Sauce (Tomaten-Béchamel)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d213abc6-d46a-4748-95f6-69c733f2348c/Derivates/eb97e22d-4591-4ab7-9d13-c5201c4d0ad0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 - 80 g Butter, in Stücken
- 500 - 1000 g Milch
- 40 - 80 g Mehl
- 1 - 2 EL Tomatenmark
- ½ - 1 TL Salz
- 2 - 4 Prisen Pfeffer
- 2 - 4 Prisen Muskat
- Voeding
- per 100 Gramm
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 158 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Karamell-Pudding
1 Std.
Karamellsauce
1 Std. 30 Min
Zwiebeln anbraten
25 Min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 Min
Käsesauce
15 Min
Béchamel-Sauce
15 Min
Schalotten anbraten
25 Min
Käsesauce
15 Min
Sauce Soubise
30 min
Zwiebeln leicht anbraten
20 Min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 Min
Bolognese classico
5 Std.