Apparaten en Accessoires
Béchamel-Sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
1100 g
Ingrediënten
-
Butter in Stücken40 - 80 g
-
Milch500 - 1000 g
-
Mehl40 - 80 g
-
Salz½ - 1 TL
-
Pfeffer2 - 4 Prisen
-
Muskat2 - 4 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
3 g
Calorieën
575 kJ /
136 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Karamell
30 Min
Rindfleischsuppe mit Ricotta-Kürbis-Ravioli
5 Std.
Sauce Hollandaise
15 Min
Aurora Sauce (Tomaten-Béchamel)
15 Min
Jasminreis, gekocht
35 Min
Basmati-Reis, gekocht
35 Min
Langkornreis, gekocht
35 Min
Zwiebeln andünsten
20 Min
Bolognese classico
5 Std.
Pudding
15 Min
Sauce Béarnaise
20 Min
Bechamelsauce
15 Min