Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g chocolate p/ culinária (ver dica)
- 70 g mistura de frutos secos (avelãs, nozes, amêndoas, etc.)
- 350 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 220 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g açúcar mascavado
- 40 g flocos de aveia
- 1 ovo
- 200 g leite condensado
- 70 g manteiga de amendoim
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fudge de caramelo
5 Std. 15 Min
Bombons de avelã
50 min
Bombons de avelã e amêndoa
1h
Trufas de chocolate
1h
Quadrados de gelado de lima
3 Std. 10 Min
Quadrados de manteiga de amendoim
4 Std. 50 Min
Intenso de amendoim, caramelo e chocolate
6 godz.
Crocante de arroz e chocolate
35 min
Brownies com manteiga de amendoim
35 min
Tarte gelada de café
5u.
Brownies com doce de leite
35 min
Tarte de chocolate e caramelo
4 Std. 40 Min