Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas
- 40 g de pan fresco o duro cortado en trozos
- 80 g de leche
- 6 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 diente de ajo (optioneel)
- 400 g de carne picada de ternera
- 2 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- aceite para engrasar el Varoma
Salsa de tomate
- 1 diente de ajo
- 50 - 80 g de cebolla cortada en dos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1507 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.9 g