Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de Marsala seco
- 60 g de vino blanco seco
- 120 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ñoquis de sémola
3 Std. 30 Min
Islas flotantes
1 godz. 45 min
Peras al vino dulce con sabayón
30 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13hod.
Espuma rápida de frutas congeladas
10min
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Risotto
30 min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Sabayón
15min
Helado de sabayón
8h 15min
Rabillo de ternera al chimichurri
2 Std.
Mousse de frutos rojos
5h