Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de Marsala seco
- 60 g de vino blanco seco
- 120 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merengue suizo
10 Min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 Std. 50 Min
Helado de sabayón
8h 15min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Sabayón clásico (Espesar)
15 Min
Crema catalana
40 min
Mousse de chocolate
3h 20 min
Compota de cebolla roja
2 Std. 10 Min
Dip de queso con rabanitos
5 Min
Islas flotantes
1 Std. 45 Min
Sabayón
15 Min
Sabayón
15 Min