Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 2008 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Pain bis en cocotte
2h 25 min
Crêtes de coq
24h
Polenta tessinoise
45 Min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Hot-dogs grillés
2h
Pain de mie
3h
Cookies
50 min
Grittibenz sucré
2 godz. 15 min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Tresse russe aux canneberges
3h
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min