Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso Gruyère, en trozos (optioneel)
Pasta
- 75 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 150 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de agua
Relleno
- 200 g de cubos de tocino
- 4 huevos
- 50 g de leche
-
100
g de crème fraîche
of 100 g de crema ácida - ¼ cucharadita de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de espinacas con tocino
2sa
Pasta quebrada
5 min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1sa
Cebolla caramelizada con queso de cabra
1sa
Lasaña boloñesa
2h 30min
Quiche lorraine
45 min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1sa 45 dk
Quiche Lorraine
1sa 20 dk
Pappardelle al limón
45 min
Salsa bechamel
15min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55 dk
Salsa pesto
10min