Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Butter
- 2 Bratwürste vom Schwein (ca. 225 g), in Scheiben (1,5 cm)
- 1 Zwiebel (ca. 80 g)
- 1 Lauchstange, klein (ca. 150 g)
- 1 Karotte (ca. 80 g)
- 2 Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 1000 g Wasser (heiß)
- 10 g Weizenmehl, glatt
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- 50 - 80 g Langkornreis, weiß
- 10 g Essig
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Erbsen, tiefgekühlt
- 6 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Hendlgulasch mit Pilzen
35 Min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 Min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min
Pizzasuppe
50min
Grüne Gemüsesuppe
35 Min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 Min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50min