Compatibele versies
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pataniscas
- ½ limão (casca, só a parte amarela)
- 100 g curgete cortada em pedaços
- 50 g cenoura
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 ovos
- 150 g farinha tipo 65
- 80 g leite
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 150 g fiambre em cubos
- Óleo q.b. p/ fritar
Arroz
- 140 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 20 g coentros
- 100 g tomate em pedaços
- 20 g pimento vermelho
- 30 g azeite
- 900 g água
- 300 g arroz agulha
- 1 c. chá de sal
- 260 g feijão-encarnado cozido, escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1940.1 kJ / 463.7 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 74.5 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1045.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piano com molho barbecue e arroz de feijão
1 Std. 25 Min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1h
Arroz de enchidos e feijão
35min
Arroz carolino com refogado de alho
40min
Jardineira de frango
35min
Migas de couve e feijão frade
30min
Esparguete com frango
40min
Arroz de cenoura
30min
Pudim de ovos
45min
Amêijoas à Bimby®
2h 30min
Massa com atum e brócolos no forno
30min
Salada-russa
50min