Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 15 g coentros
- 90 g cebola
- 60 g alho-francês
- 60 g cenoura
- 30 g azeite
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 cubo de caldo de peixe - 500 g leite
- 100 g farinha
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de mostarda
- ½ limão, só o sumo
- 200 g atum em lata, escorrido
Massa
- 250 g pão seco
- 2 dentes de alho
- 15 g coentros
- 310 g farinha
- 390 g água
- 75 g manteiga
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 570.5 kJ / 136.4 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 129.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rissóis de camarão
1h 30min
Empadas de frango
2h
Piza com rebordo recheado
2h 30min
Broa de centeio
3h
Empadas de legumes com queijo
1h
Croquetes de frango
1h
Pão para cachorros
3h 30min
Rissóis de camarão
1h 30min
Pão pita com presunto, espinafres e molho de iogurte
14h
Bica de azeite
Geen beoordelingen
Rissóis de polvo
1h 30min
Mini-rissóis de amêijoa
4h