Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g abóbora cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco esfarelado
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
- 40 g aguardente
- Óleo de amendoim q.b. p/ fritar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- Canela em pó q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 294.1 kJ / 70.3 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 79.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sericaia
1sa 30 dk
Pão-de-ló de água
50 Min
Bola de azeite
2h 35min
Bolo de canela
40 dk
Folar doce
2h
Morgado de figo
1sa
Tarte de amêndoa da Estremadura
45 Min
Bolo de requeijão e citrinos
1sa
Queijadas da avó Cidália
1sa 30 dk
Bolo de ananás Retro na Varoma
1sa
Doce de tomate
30 Min
Queijadinhas de leite
1sa