Apparaten en Accessoires
黑椒杏鲍菇炒牛肉
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
牛里脊 切1×1×5厘米条200 克
-
料酒5 克
-
生抽20 克
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
油15 克
-
新鲜杏鲍菇 切约1×5厘米条300 克
-
新鲜红辣椒 切圈½ 支
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
40.4 mg
Eiwitten
12.6 g
Calorieën
512.5 kJ /
122.5 kcal
Vetten
4.5 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
8.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM6专属体验
12 recepten
China
China
高温专辑
37 recepten
China
China