炒双色花椰菜

炒双色花椰菜

4.2 12 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 人份

Ingrediënten

  • 20 克
  • 毛豆仁
    50 克
  • 50 克
  • 白花菜,切小朵
    200 克
  • 西兰花, 切小朵
    200 克
  • 1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 4.4 g
Calorieën 362 kJ / 86.5 kcal
Vetten 5.4 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 6.1 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...