Apparaten en Accessoires
孜然洋葱炒肉丝
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
猪里脊肉 切丝,0.5×0.5厘米300 克
-
料酒10 克
-
生抽25 克
-
孜然粉1 茶匙
-
油30 克
-
洋葱 切丝,0.5厘米200 克
-
老抽1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
252.5 mg
Eiwitten
16.2 g
Calorieën
894.3 kJ /
213.8 kcal
Vetten
13.6 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
9.5 g
Koolhydraten
6.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM6专属体验
12 recepten
China
China
高温专辑
37 recepten
China
China