Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 70 g água morna
- 130 g farinha de espelta tipo 630
Massa-mãe de centeio
- 130 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 100 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar e embeber
- 190 g água, mais q.b p/ borrifar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 20 g mel
- 30 g manteiga s/ sal
- 2 c. chá de tomilho
- 2 peras cortadas em cubos (150 g aprox.)
- 24 tiras de bacon cortadas finamente
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1449 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão dos 3 ás sem glúten
1h
Cacete com massa-mãe
21h 30 min
Quebra-nozes
Geen beoordelingen
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão de batata e nozes
15h 40min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão de centeio e banha
16h 10 min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pãezinhos de muesli
15ωρ. 30 λεπτ.
Pão Venezia
17h 10min
Pão de lavrador
16h 15 min