Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spód ciasta
- 75 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do posmarowania formy
- 200 g herbatników pełnoziarnistych, typu Digestive
Nadzienie
- 250 - 300 g jabłek, słodkich, winnych, obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 50 g masła
- 50 g brązowego cukru
- 2 łyżki brandy calvados (opcjonalnie)
- 900 g sera ricotta, odsączonego z zalewy
- 4 jajka
- 200 g cukru pudru,
- 50 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka cynamonu, mielonego
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 opakowania cukru wanilinowego
Wierzch ciasta
- 250 - 300 g jabłek, słodkich, winnych, obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w cienkie plasterki
- 1 łyżeczka cynamonu, mielonego
- brązowy cukier, do oprószenia ciasta (ok. 25 g)
- cukier puder, do posypania ciasta
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1146.9 kJ / 274.1 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 122.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo zabajone
13 Std.
Serniczki pistacjowe z mango
2 Std. 30 Min
Ciasto z serem ricotta
1 godz. 20 min
Kanadyjskie ciasto owocowe
1sa 30 dk
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1 Std. 10 Min
Torcik truskawkowo-serowy na zimno
6 godz. 30 min
Tort czekoladowy z wiśniami
8sa
Sernik tiramisu
12h 15min
Sernik bananowy
7 godz. 55 min
Sernik nowojorski
7h 50min
Sernik jogurtowy
8sa
Sernik crème brûlée
10h 15min