Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasta migdałowe
- masło, ilość do natłuszczenia
- 260 g migdałów, w słupkach
- 4 jajka
- 3 żółtka
- 250 g cukru
- 30 g mąki pszennej
- 1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia
- 1 łyżeczka cynamonu, mielonego
Masa waniliowa
- 3 białka
- 140 g cukru pudru
- 1 szczypta soli
- ½ łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego
- 100 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Argentyńskie ciasteczka alfajores
1h 10 min
Glasaż kakaowy
35 Min
Florentynki
2h
Ciastka panellets
25h 45 min
Markiza czekoladowa
2h 25min
Ciasto migdałowe z Santiago
1 Std. 30 Min
Ciasto czekoladowe na parze z bitą śmietaną
1h 10 min
Tort cytrynowy z bezą
2 Std. 30 Min
Bezglutenowy tort orzechowy z kremem kawowym
1h 50min
Biszkopty Lady Fingers
1h 5min
Torta caprese - migdałowe ciasto czekoladowe
3h
Tort biszkoptowy z masą z mascarpone
2h 55min