Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schokoladenteig
- 40 g Butter,weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 25 g Zucker
- 1 Ei
- 30 g Mehl
- ½ TL Backpulver
- 30 g Mandeln, gemahlen
Schokoladenganache
- 50 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 50 g Sahne
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 25 g Mandellikör (z. B. Amaretto) (optioneel)
Glasur und Fertigstellung
- 250 g Marzipan-Rohmasse
- Puderzucker zum Bestäuben
- 300 g weiße Kuvertüre, in Stücken
-
20
g Pistazien, gehackt, zum Bestreuen
of 20 g Schokoladenraspeln zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 499 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Haselnuss-Karamell-Pralinen
4 godz. 40 min
Schoko-Keks-Pralinen
3ωρ. 40 λεπτ.
Karamell-Cashew-Pralinen
2 godz. 30 min
Nougatwürfel
4h 10 min
Champagnertrüffel
30min
Aprikosen-Marzipan-Konfekt
1h
Minz-Pralinen
3h 20min
Amaretti-Pralinen
3h 20min
Erdnuss-Schoko-Pralinen
1 godz. 20 min
Erdbeer-Ganache-Pralinen
2 godz. 30 min
Nougat-Pralinen
3h 25min
Vanille-Mandel-Pralinen
11 godz. 30 min