Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
-
250
g di formaggio Squacquerone
of 250 g di crescenza - 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2711 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 33.2 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Cornetti brioche
6h 30min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pinsa romana
5h
Ciabattine
3h 30min
Burger buns
4 Std. 40 Min
Tigelle
3u. 50min
Piadina sfogliata (1 porzione)
40min
Pizzette
3h 40min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Piadina romagnola farcita
55min
Focaccia caprese
3h 30min
Focaccine morbide
3h 30min