![Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo) Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C515FB91-D18F-41A3-8034-AF637952D3AF/Derivates/09f0ca2b-d781-40d8-b2e5-cef3724754b9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cacik
- 150 g di cetrioli pelati, senza semi a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 5 foglie di menta
- 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di yogurt greco
Bazlama
- 130 g di acqua
- 120 g di yogurt bianco
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di miele
- 400 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1544.2 kJ / 368.8 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 57.3 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 53.1 mg
Alternatieve recepten
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
1h
Dessert di riso al mango
55min
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1h
Kibbeh con salsa allo yogurt
1h
Brunch est-europeo (confettura di mele, cornetti, blinis, crema al latte e tè chai)
1ч. 30 мин.
Fatayer agli spinaci
2 godz. 20 min
Samosas di verdure
1ч. 10 мин.
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50min
Formaggio (vegan)
8h 20 min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Samosas con carne e verdure
1h 15min
Mochi
40min