![Torta russa di Verona Torta russa di Verona](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/628cbc12-b653-4a9a-9762-e03a0916f517/Derivates/2ccfb192-b06b-4ecf-a3c7-7e27b2857359.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di zucchero
- 3 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di amaretti duri a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
- 1 fialetta di aroma al Rum
- ½ fialetta di aroma di mandorla
- 90 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2085.4 kJ / 498.1 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 40.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spongade della Val Camonica
5 godz.
Strangolapreti alla trentina
4h
Strudel di mele
1h 35 phút
Torta di rose
2 Std.
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Zaleti
1 Std.
Torta friabile ai frutti di bosco
2 godz. 55 min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Torta sabbiosa
50 min
Confettura di lamponi
50 min
Torta sbrisolona
55 Min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 min