Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di farina tipo 00
Ripieno
- 80 g di zucchero
- 3 uova
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di amaretti duri a pezzi
- ½ fialetta di aroma di mandorla
- 50 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
- 1 fialetta di aroma al Rum
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 90 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2085.4 kJ / 498.1 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 40.6 mg
Alternatieve recepten
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Torta sbrisolona
55 min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 godz.
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 godz. 10 min
Torta di rose
2sa
Strudel di mele
1 godz. 35 min
Zaleti
1h
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1h
Risotto al Teroldego
40min
Spatzle con salmone e zafferano
40min