Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 250 g Himbeeren, frisch, oder TK, aufgetaut
- 1 Päckchen Gelierzucker zum Kaltanrühren, z.B. Gelier Zauber von Diamant, (185 g)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 4476 kJ / 1058 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 213 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 16.5 g
Alternatieve recepten
Apfel-Marzipan-Konfitüre
25 min
Glühwein-Konfitüre
20 min
Apfel-Gewürz-Konfitüre
30 min
Waldbeer-Prosecco-Konfitüre
25 min
Tropic-Konfitüre
25 min
Apfel-Orangen-Aufstrich mit Marzipan
1 Std.
Kiwi-Kokos-Konfitüre
15 min
Bratapfel-Konfitüre
40 Min
Pina-Colada-Konfitüre
30 min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 Min
Himbeer-Rosmarin-Konfitüre
30 min
Mango-Möhren-Konfitüre
30 min