Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 420 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 EL Zucker
- 30 g Öl von den eingelegten Tomaten und etwas mehr zum Bestreichen
- 700 g Mehl
- 1 EL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 6 Eier
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
- 300 g Emmentaler, in Stücken
- 200 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 150 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fougasse mit Käse
2h 35min
Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
2h 30min
Pizzabrot
2sa
Zwiebelzwirbel
35min
Ciabattabrötchen
1h 40min
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30 min
Pfeffer-Brötchen
1h 20min
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40 λεπτ.
Knusprige Baconschnitten
3 Std. 40 Min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Laugen-Zwiebel-Käse-Brötchen
1h 40min
Bauernpizza
1h 40min