Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 150 g cukru
- 500 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 1 ½ łyżeczki proszku do pieczenia
- 250 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko
- 4 żółtka
-
30
g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
of 30 g kwaśnej śmietany, 12% tłuszczu - 3 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM (optioneel)
- 25 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- 300 - 350 g dżemu z czarnej porzeczki
Masa bezowa
- 150 g migdałów, w płatkach
- 4 białka
- 200 g cukru
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1496.7 kJ / 357.7 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 49 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto kakaowe z wiśniami
2h 15min
Makowiec z bezą
2h 40min
Klasyczny jabłecznik
1 godz. 30 min
Makowiec japoński Sławomira Zabawy
2 Std. 30 Min
Sernik na zimno z galaretką i morelami
8 Std.
Sernik gianduia
11óra
Sero-makowiec
9 Std. 40 Min
Sernik gotowany
7h 40min
Sernik krakowski
4u. 55min
Sernik wiedeński
9 godz. 45 min
Sernik królewski
4 Std. 35 Min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6 Std. 50 Min