Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g płatków owsianych
- 35 g ziaren żyta
- 35 g mąki żytniej żurkowej (typ 720)
- 500 g wody
- 1 ząbek czosnku, przekrojony wzdłuż na pół
- 1 liść laurowy, suszony
- 2 ziarna ziela angielskiego
- Voeding
- per 1 porcja
- Calorieën
- 1544.9 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 235 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Żytni chleb pełnoziarnisty na zakwasie z suszonymi śliwkami
16 Std. 30 Min
Żytni zakwas chlebowy
96h
Chleb pszenno-żytni z kminkiem na zakwasie pieczony na liściu kapusty
18 Std. 20 Min
Chleb pszenny na zakwasie
12 Std.
Chleb pszenno-jęczmienny na zakwasie żytnim
18 godz. 45 min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z pięcioma ziarnami
18 godz. 45 min
Chleb czworaczek
1ωρ. 30 λεπτ.
Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)
16 Std. 30 Min
Chleb żytni na zakwasie z siemieniem lnianym
16 Std.
Chleb żytni na zakwasie
17 godz. 25 min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie
18 Std. 20 Min
Pszenno-żytni chleb pełnoziarnisty na zakwasie z maślanką i słonecznikiem
18 godz. 45 min