Konfitura jabłkowo-jeżynowa
TM6 TM5

Konfitura jabłkowo-jeżynowa

4.8 (147 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 g korzenia imbiru, świeżego, obranego, pokrojonego na kawałki
  • 1000 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
  • 300 g jeżyn, świeżych
  • 100 g cukru
  • 1 - 2 szczypty cynamonu, mielonego
  • 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego

Voeding
per 1 słoik
Calorieën
1100.1 kJ / 262.9 kcal
Eiwitten
1.9 g
Koolhydraten
67.7 g
Vetten
0.9 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
10.1 g
Natrium
4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten