Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g korzenia imbiru, świeżego, obranego, pokrojonego na kawałki
- 1000 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 300 g jeżyn, świeżych
- 100 g cukru
- 1 - 2 szczypty cynamonu, mielonego
- 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 1100.1 kJ / 262.9 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Przecier pomidorowy z ziołami i czosnkiem (passata)
1 Std. 10 Min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 Std. 15 Min
Powidła wiśniowe
1h 55min
Konfitura jagodowa z anyżem
1 Std. 10 Min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 dk
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 Min
Dżem z jabłek i winogron
45 Min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 Min
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45 Min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1sa 30 dk
Dżem malinowy
40 dk
Powidła śliwkowe
2h