Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Milch
- 80 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Prisen Salz
- 2 Eier
- 130 g Butter, in Stücken
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 650 g Mehl Type 550
- 12 - 18 Rosinen
- 1 Eigelb
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 4255 kJ / 1016 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 145 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hefezopf
2 Std. 20 Min
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1ωρ. 55 λεπτ.
Streuselstuten
2 godz. 25 min
Bergische Waffeln
20min
Herzchen-Waffeln
20min
Amerikaner
2h
Rosinenbrötchen
2 Std. 30 Min
Lamm aus süßem Hefeteig
1 Std. 30 Min
Waffeln
20min
Hefezopf
3 Std.
Schoko-Wecken
2h
Hefe-Igel (süß)
1 Std. 50 Min