Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Wasser
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 350 g gemischtes Gemüse (z. B. Spargel, Blumenkohlröschen, Möhren), in Stücken
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- 2 Forellen, frisch (je ca. 220 g)
- 2 Zitronen (inkl. Zitrone zum Servieren)
Sauce Hollandaise
- 100 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- 50 g Weißwein
- 10 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3694 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2ωρ. 40 λεπτ.
Kaninchen in Tomatensauce
50min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Muscheln in Weissweinsud
35min
Lauch dünsten (200 g)
20 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 godz. 10 min
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2 Std.
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1 godz. 10 min
Lachs mit Dill-Senfsauce
1 godz. 30 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Lachs mit Basmatireis in Dill-Sahnesauce (XXL)
45 min