Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Wasser
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 350 g gemischtes Gemüse (z. B. Spargel, Blumenkohlröschen, Möhren), in Stücken
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- 2 Forellen, frisch (je ca. 220 g)
- 2 Zitronen (inkl. Zitrone zum Servieren)
Sauce Hollandaise
- 100 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- 50 g Weißwein
- 10 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3694 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45 Min
Kartoffel-Gulaschsuppe
1sa
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz. 20 min
Überbackener Kabeljau mit Rahmspinat
1sa
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1sa
Hackbraten
1 godz. 20 min
Kürbissuppe
35 dk
Gefüllte Paprikaschoten mit Reis und Tomatensauce
1sa
Kürbissuppe, Fisch mit Reis und Gemüse, Apfel-Birnen-Crumble
1sa
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1sa 30 dk
Sauce Hollandaise
15 Min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 Min