Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zaczyn
- 45 g mąki gryczanej (optioneel)
- 30 g mąki ryżowej
- 85 g wody
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
Bagietki
- olej, ilość do natłuszczenia miski
- 330 g piwa, bezglutenowego
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 opakowanie suchych drożdży (7-8 g)
- 250 g miksu mąk bezglutenowych do wypieku chleba, Schär Mix B®
- 50 g mąki ryżowej, plus dodatkowa ilość do oprószenia ciasta
- 30 g mąki gryczanej
- 40 g mąki teff
- 20 g łusek babki płesznik (psyllium)
- 1 łyżeczka soli
Pieczenie
- 200 g wody
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 2715 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 14.87 g
- Koolhydraten
- 107.72 g
- Vetten
- 17.68 g
- Vezels
- 5.23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Bezglutenowe bułki
1h 15 min
Bezglutenowy chlebek arabski
1h 50 min
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 Std. 10 Min
Focaccia (bez glutenu)
1h
Bagietka bezglutenowa
1h 45min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 Std. 45 Min
Bezglutenowy chleb tostowy
15h
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10 min
Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe
2h 30 min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 Std. 50 Min