Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 70 g de sucre, et 1 c. à soupe pour la pâte
- 100 g de lait
-
¼
cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
of ½ sachet de levure boulangère sèche (env. 3 g) - 25 g de beurre, mou, coupé en morceaux (2 cm)
- 200 g de farine
- ¼ c. à café de sel
Garniture
- 130 g de noisettes, décortiquées, non émondées, entières
- 60 g d'amandes, entières, décortiquées, entières
- 110 g de sucre
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de cannelle moulue
Finition
- 1 blanc d'œuf, pour badigeonner
- 3 c. à soupe de jus de citron
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2066 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain tessinois
1h 50min
Cuchaule
2h 30min
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Gâteau du Vully
2h 30min
Gâteau aux carottes
1h 10 min
Macaronis du chalet
45min
Soupe bâloise à la farine
1h 10 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Gâteau des rois
1h 55 min
Amarettini
1h 30min
Miroirs
1h 40min
Gâteau de Linz
1h