Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 120 g açúcar
- 250 g leite
- 500 g farinha tipo 65
- 150 g manteiga
- 3 gemas de ovo
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de rum
- ½ limão, só o sumo
Recheio de queijo
- 500 g requeijão em pedaços pequenos
- 10 g açúcar baunilhado
- 10 g rum
- 1 gema de ovo
- ½ limão, só a raspa
Recheio de papoila
- 120 g sementes de papoila
- 15 g manteiga
- 40 g açúcar
- 150 g leite
- 1 c. sopa de rum
- ½ limão, só a raspa
Montagem
- 70 g farinha tipo 65
- 70 g farinha integral
- 100 g manteiga
- 50 g açúcar
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Passas de uva q.b. p/ guarnecer
- Amêndoa s/ pele q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 819 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo pink velvet
6h
Chutney rápido de maçã
20min
Pão de legumes com molho
Geen beoordelingen
Massa-mãe em pó
24 Std.
Bolo delicioso de pera
24 Std.
Telhas de cacau e amêndoas
13h
Crepes com fruta e creme de baunilha
25min
Gelado de beterraba e queijo de cabra com bolacha
Geen beoordelingen
Trifle de alperce, iogurte de baunilha e palitos la reine
1 Std. 30 Min
Bolos folhados
13h
Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten
2h 45min
Bolo gelado de chocolate e coco
9h