Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g ryżu do sushi
- 1300 g wody
- 4 łyżki octu ryżowego
- 2 łyżeczki cukru
- 1 łyżeczka soli
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 2415 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 123.5 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Majonez japoński (kewpie)
15min
Onigirazu (japońskie kanapki ryżowe) z szarpanym łososiem teriyaki
1 Std. 10 Min
Sushi nigiri
1 Std.
Sushi z pikantnym tuńczykiem
1u. 25min
Letnie rollsy z sosem z orzeszków ziemnych
1 Std.
Sushi z pieczarkami portobello
1 Std. 30 Min
Różowe sushi z warzywami i sosem awokado-wasabi
2hod. 45min
Krewetki i warzywa w tempurze
1 Std.
Sushi z krewetkami w tempurze
2 Std. 40 Min
Japońska zupa ramen
1h 50min
Sushi z wędzonym łososiem
1sa 20 dk
Sushi z surimi i serkiem kremowym
1sa 20 dk