Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g wody
- 400 g dyni Hokkaido, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 2-3 cm kawałki
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 100 g mąki tortowej, typ 450
- 15 g cukru
- 150 g mąki tortowej
- 300 g mąki pszennej, typ 550
- 50 g mleka
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 10 - 15 g soli
- 2 łyżki oliwy z oliwek extra vergine
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 75.2 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kakaowe bułeczki gotowane na parze (Mantou)
3 Std.
Gofry dyniowe z rzodkiewkową salsą
1ωρ. 10 λεπτ.
Różowe bułki z czarnuszką
2 Std.
Trufle nietoperze z dynią
2 godz. 30 min
Schiacciata z wędzonym łososiem i cebulą
2u. 15min
Marchewki w jadalnej ziemi
1 godz. 50 min
Ciasteczka dyniowo-imbirowe
2 Std.
Drożdżowe ciasto dyniowe
2u. 15min
Dyniowy chlebek do odrywania (bez laktozy)
2 godz. 30 min
Dyniowe bułeczki śniadaniowe
1 godz. 50 min
Tarta dyniowa
3h 15min
Halloweenowe ciasto dyniowe
2 Std. 10 Min