Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g wody
- 400 g dyni Hokkaido, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 2-3 cm kawałki
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 100 g mąki tortowej, typ 450
- 15 g cukru
- 150 g mąki tortowej
- 300 g mąki pszennej, typ 550
- 50 g mleka
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 10 - 15 g soli
- 2 łyżki oliwy z oliwek extra vergine
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 75.2 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gofry dyniowe z rzodkiewkową salsą
1h 10min
Zupa z pieczonej dyni
50 Min
Różowe bułki z czarnuszką
2h
Czarna pizza z duchami
1h 40min
Dyniowe bułeczki śniadaniowe
1 Std. 50 Min
Chleb-pająk
2 Std. 55 Min
Kolorowy wieniec wielkanocny
2u. 30min
Sernik dyniowy na czekoladowym spodzie
9h
Precle
1h
Ciasteczka dyniowo-imbirowe
2h
Dyniowy chlebek do odrywania (bez laktozy)
2u. 30min
Halloweenowe ciasto dyniowe
2 godz. 10 min