Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wiener Würstchen, in Scheiben (1 cm)
- 120 g Suppengemüse, gemischt, in Stücken
- 400 g Geflügelfond (z. B. von Lacroix)
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 130 g Suppennudeln (z. B. Muscheln)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2210 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Nudelsalat mit Lyoner und Gurken
35min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 Min
Hackbällchen-Suppe
45 Min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1 godz.
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1 godz. 10 min
4-Freunde-Teller
1 godz. 10 min
Gemüse-Nudel-Suppe mit Hackklößchen
1 godz.
Hühner-Nudel-Eintopf
2 godz.
Wikinger-Nudel-Topf
35min
Buchstabensuppe
30min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 Min