Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Senf
-
1
Spritzer Essig
of 1 Spritzer Zitronensaft - ½ TL Zucker
-
250
g Sonnenblumenöl
of 250 g Rapsöl - 85 g Naturjoghurt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2503 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 65 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aioli, klassisch
10 Min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 Min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 Min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 Min
Zwiebel-Dip
2 godz. 20 min
Zwiebelbutter
10 Min
Joppiesauce
45 Min
Mettröllchen mit Chilisauce
1 godz. 15 min
Tzatziki
20 Min
Honig-Senf-Dip
10 Min