Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa "de luxe"
- 100 g Frischkäse
- 150 g Mayonnaise
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
-
1 - 2
TL Basilikum, getrocknet
of 4 Zweiglein Basilikum, frisch, Blättchen abgezupft - 1 - 2 TL Oregano, getrocknet
- 2 TL Senf
- 20 g Wasser
Erdäpfelwedges
- 1500 g Wasser
- 600 g Erdäpfel, festkochend
- 50 g Weizenmehl
- 1 TL Paprikapulver
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 1 TL Salz
- 300 g Frittieröl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3134 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 65 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelsalat
1 godz.
Chimichangas
45 Min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45 Min
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1h 45min
Spicy Potato Wedges
50 min
Pizza Wraps
1 Std. 15 Min
Gemüsetoast mit RUPP Big Toast
30 Min
Chili Chorizo Dog
2 Std. 50 Min
Spinat-Käse-Kroketten
1 godz.
Backofen-Nuggets
40 Min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2 godz. 15 min