Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeklöße:
- 100 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Zucker
- 270 g Mehl
- 1 Ei
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- Zimt zum Bestreuen
Birnenkompott:
- 720 g Wasser
- 30 g Zucker
- 1 Zimtstange
- 650 g Birnen, klein, geschält, geviertelt
- 20 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2073 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 90 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanillepudding
25 λεπτ.
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1h 15min
Apfel-Vanillesüppchen
50 λεπτ.
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Apfel-Zimt-Pudding
10min
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 Std. 15 Min
Steckrüben mit Kartoffeln
40 λεπτ.
Möhreneintopf
30 Min
Süße Milchsuppe mit Himbeeren
25 λεπτ.
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1ωρ.
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1ωρ.
Grießpudding
15min