Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebuli, przekrojonej na pół
- 150 - 180 g chudego boczku wędzonego, pokrojonego 1 cm kostkę
- 25 g oleju rzepakowego
- 1 ¼ łyżeczki soli, plus dodatkowa ilość do gotowania klusek
- 1000 g ziemniaków, mączystych, surowych, pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
- woda, ilość do gotowania klusek
- 30 g mąki pszennej
- natka pietruszki, świeża, tylko liście, ilość do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2655.8 kJ / 634.3 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 71.7 g
- Vetten
- 35.3 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lane kluski
25min
Czorne kluski
3h 30min
Kaczka z jabłkami, kluski ziemniaczane i surówka z kapusty ze śliwkami
2 godz. 50 min
Ser do smarowania
1h
Purée ziemniaczane
50min
Hałuski z potrawką z jagnięciny
1h 50min
Kluski kładzione
15min
Gryczane kluski kładzione
40min
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1h
Ciastka Amerykany
1h 30min
Pyry z gzikiem
1h
Skubaniec z owocami
3h 40min