Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 40 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 250 g mleka, 3,2 % tłuszczu
- ½ łyżeczki cukru
- 500 g mąki pszennej
- ½ łyżeczki soli
- 30 g oleju
Farsz
- 400 - 450 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 30 g masła
- ¾ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki tymianku, suszonego
- ½ łyżeczki oregano, suszonego
- żółtko, do posmarowania ciasta
- mąka pszenna, ilość do oprószenia blatu
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1443.8 kJ / 345.1 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 383.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cebulowe bułki z oregano
1h
Bułki łobuza i spółki
1 Std. 55 Min
Ziołowe bułeczki z pasztetem
1h 10min
Pieczone pierożki z szynką
2h 30min
Placki gozleme ze szpinakiem
1h 15min
Placki à la pizza z sosem czosnkowym
45min
Ciasteczka czosnkowe
50min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1h 30min
Bułeczki z chorizo i boczkiem
3h
Chlebek hot dog do odrywania
1h 30min
Ślimaki na przerwę
2h 15 min
Paluszki serowo-szynkowe
1h 15min