Apparaten en Accessoires
鮭魚奶油鍋
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
高湯500 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
高麗菜 切塊(約3公分)150 克
-
鴻喜菇 去根部,剝散150 克
-
海帶芽2 大匙
-
新鮮去骨鮭魚排 切塊(約3公分)300 克
-
清酒1 大匙
-
奶油 切塊10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
20 g
Calorieën
913.8 kJ /
222.5 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
冬季小鍋料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan