Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bolo
- 150 g bolacha digestiva
- 80 g manteiga amolecida
- 1 c. chá de canela em pó
- 1 c. chá de gengibre
- Água q.b. p/ cozer
- 200 g natas
- ½ limão (raspa e sumo)
- 750 g queijo mascarpone
- 150 g açúcar
- 3 ovos
Cobertura
- 450 g pêssego cortado em pedaços pequenos
- 25 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 20 g amido de milho
- 50 g açúcar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2995.6 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 53.9 g
- Verzadigd vet
- 30.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 447.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de mandarina e panacota de amêndoa
4h 45min
Tarte de chocolate com natas
45min
Panacota de cereja
3 Std. 30 Min
Mousse de chocolate com natas
4 Std.
Trifle de chocolate com mascarpone e frutos tropicais
45min
Mousse de maracujá
10min
Tarte de pera e amêndoa
1h 20min
Tarte de primavera com morango
2h 20min
Tarte de mousse de chocolate com morangos
1 Std. 30 Min
Cheesecake de chocolate e manteiga de amendoim
45min
Mousse de amêndoa
2h
Tarte de frutos silvestres
4u. 10min