Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g koperku, świeżego, tylko liście
- 450 g kapusty, młodej, pokrojonej na 5-6 cm kawałki
- 40 - 60 g cebuli dymki, pokrojonej na kawałki
- 5 rzodkiewek, przekrojonych na pół
- 200 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 1 łyżeczka soli
- ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 40 g oleju
-
20 - 25
g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
of 20 - 25 g białego octu winnego - ½ łyżeczki oregano, suszonego (optioneel)
- 1 łyżeczka cukru
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 616.3 kJ / 147.3 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 645.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Surówka z białej rzodkwi z marchewką
15 Min
Wiosenna surówka
15 Min
Surówka z kalarepy i rzodkiewki
10 Min
Surówka z kalarepy i marchewki
10 Min
Surówka z kapusty pekińskiej
5 Min
Surówka z białej kapusty z rzodkiewkową salsą
10 Min
Surówka z białej i czerwonej kapusty
15 Min
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
5 Min
Surówka wielowarzywna
10 Min
Coleslaw
15 Min
Surówka z czerwonej kapusty
15 Min
Surówka z kiszonej kapusty
15 Min