Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 60 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Braten
- 15 g Apfelessig
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 120 g Katenschinkenwürfel
- 40 g Sonnenblumenkerne
- 160 g Feldsalat
- 50 g Butter, in Flöckchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2225 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nizza-Salat
40 Min
Kartoffel-Porree-Salat
5sa 30 dk
Bohnen-Tomaten-Salat mit Speck
40 Min
Panzanella mit Erdbeerdressing
35 min
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10 Min
Bunter Schichtsalat
1 Std.
Bohnenwickel mit Kartoffeln und Thymianbutter
50 Min
Frühkartoffeln mit Brechbohnen, Schinken und Béarnaise
1 Std.
Pellkartoffel-Gurken-Salat
1h 20min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 Min
Feldsalat mit Möhrendressing
10 Min