Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 60 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Braten
- 15 g Apfelessig
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 120 g Katenschinkenwürfel
- 40 g Sonnenblumenkerne
- 160 g Feldsalat
- 50 g Butter, in Flöckchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2225 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
45 min
Spinat-Tomaten-Salat
20 Min
Paprika-Salat
20 Min
Panzanella mit Erdbeerdressing
35 min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min
Pikante Kräuterschnitten
50 мин.
Tomaten-Brot-Salat
35 min
Kartoffel-Spieße mit Chorizo und Feta
55 min
Frühkartoffeln mit Brechbohnen, Schinken und Béarnaise
1 godz.
Feldsalat mit Möhrendressing
10min
Römersalat mit Erdnuss-Sambal-Dressing und Mozzarellabällchen
15min
Nizza-Salat
40 мин.