Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 300 g Sahne
- 300 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskat
- 800 g Gnocchi, aus der Kühltheke (z.B. von Henglein)
- 1 EL Speisestärke
- 20 g Wasser
- 170 g Parmaschinken, in Streifen
- 450 g Blattspinat, TK, aufgetaut und abgetropft (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3642 kJ / 870 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1 Std.
Mini-Maultaschen in Pilzrahm
30 Min
Tortellini in Brokkoli-Sahne-Sauce
35 Min
Gnocchi-Auflauf mit Hähnchen und Spinat
1 Std.
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Tortellini in Schinken-Sahne-Sauce
25min
Spätzletopf
30 Min
Brokkoli-Schinken-Auflauf
1h 10min
Schinken-Spinat-Pasta
30 Min
Tortellini mit Brokkoli-Sahne-Sauce
40 Min
Brokkoli-Spätzle-Auflauf mit Käse-Schinken-Sauce
1h 10min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 Min