Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 60 g de echalote
- 100 g de poro, la parte blanca en trozos
- 55 g de mantequilla
- 15 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz para risotto, tipo Arborio o Carnarolli
- 90 g de vino blanco
- 630 g de agua
- ½ - 1 cdita de sal fina
- 1 ½ cditas ralladura de limón verde
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 9000 kJ / 2143 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 283 g
- Vetten
- 79 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pay de atún
1 Std. 40 Min
Crema de jitomate
30 Min
Risotto de calabacita
25 Min
Portobellos rellenos
35 Min
Berenjenas a la parmesana
1 Std. 20 Min
Risotto de alcachofa
25 Min
Torta de elote con rajas
1 godz.
Fetuccini con hongos TM6
1 godz.
Filete a la pimienta
20min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 Min
Risotto con parmesano
30 Min
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
35 Min