Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 10 ovos
- 400 g açúcar
- 250 g farinha c/ fermento
Recheio
- 150 g amêndoa s/ pele
- 140 g água
- 250 g açúcar
- 8 gemas de ovo
Cobertura
- 250 g geleia de alperce
- 1000 g pasta de açúcar
- 200 g açúcar
- 1 clara de ovo (35 g aprox.)
- 4 - 5 gotas de sumo de limão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1815 kJ / 433.8 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 76.6 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 107.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1h
Bolo de ananás
2u.
Bolo cor-de-rosa
3 Std.
Bolo xadrez
1 Std. 40 Min
Bolo base
1 Std. 50 Min
Bolo de iogurte com creme de manteiga
1h
Garibaldis
5 Std.
Bolo Alasca
8 Std.
Pasta de açúcar
10 Min
Bolo de anos Baleia
6 Std.
Bolo cassata
40 min
Bolo de chocolate
1 Std. 40 Min