Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g leite
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 25 g açúcar
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 80 g amêndoa s/ pele
- 60 g açúcar
- 100 g natas
- 1 gema de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Bolo mármore
1 Std. 10 Min
Bolo Mimoso
55min
Bolo cor-de-rosa
3 Std.
Bolo de Baptizado
2 Std. 30 Min
Bolo Moka
1u.
Bolo frangipane
55min
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1u.
Bolo fresco de morango
3 Std.
Bolo cassata
40min
Bolo zebra
55min
Tabuleiros de massa folhada com ovos-moles e framboesa
1 Std. 30 Min
Bolo xadrez
1h 40 min