Apparaten en Accessoires
Panacota com coulis de morango
Voorbereiding 5min
Totaal 6u. 25min
6 doses
Ingrediënten
Panacota
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
leite150 g
-
vagem de baunilha½
-
pau de canela1
-
natas300 g
-
açúcar100 g
Coulis de morango
-
morangos frescos150 g
-
vinho tinto75 g
-
vinagre balsâmico25 g
-
açúcar75 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
36.4 mg
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
1381.8 kJ /
330.3 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
35.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
30.Trinta.30
90 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Panacota de framboesa com molho de laranja
4u. 35min
Cheesecake
4u. 30min
Panacota de cereja
3u.
Panacota de figo
4u. 10min
Tarte de limão e merengue
30min
Panacota de maracujá
5u. 10min
Panacotas de iogurte grego
3u.
Panacota light com morangos
3u.
Panacota de frutos do bosque light
7u.
Panacotas de chocolate branco
4u. 5min
Cheesecake com lemon curd
3u. 30min
Tiramisu
5u. 20min