Apparaten en Accessoires
Panacota com coulis de morango
Voorbereiding 5min
Totaal 6u. 25min
6 doses
Ingrediënten
Panacota
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
leite150 g
-
vagem de baunilha½
-
pau de canela1
-
natas300 g
-
açúcar100 g
Coulis de morango
-
morangos frescos150 g
-
vinho tinto75 g
-
vinagre balsâmico25 g
-
açúcar75 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
36.4 mg
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
1381.8 kJ /
330.3 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
35.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
30.Trinta.30
90 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Clafoutis de mirtilos
55min
Panacota com mirtilos
4u.
Brie com mel e orégãos
30min
Panacota de framboesa com molho de laranja
4u. 35min
Panacota de matcha
2u.
Panacota de cereja
3u.
Panacota de figo
4u. 10min
Creme de mandarina e panacota de amêndoa
4u. 45min
Panacota de maracujá
5u. 10min
Clafoutis de frutos silvestres
30min
Panacotas de chocolate branco
4u. 5min
Panacotas de iogurte grego
3u.