Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g água
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
- 1 c. sopa de folhas de alecrim
- 70 g azeitonas pretas s/ caroço
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 64.5 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 309 mg
Alternatieve recepten
Molho pesto
5min
Focaccias
2 Std.
Focaccia com azeitona e alecrim
72 Std.
Pão naan
1 godz.
Focaccia recheada
1 godz. 25 min
Focaccia de sardinha
1 Std. 20 Min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3h 40min
Falafel com húmus de beterraba
20 min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 godz. 20 min
Húmus
10min
Húmus de tomate seco com crackers
1 godz. 15 min
Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra
3h